Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Το απόλυτο, κορυφαίο, δωρεάν, Internet ραδιόφωνο και TV


Το απόλυτο κορυφαίο δωρεάν πρόγραμμα στο είδος του. Με το Readon TV Movie Radio Player  μπορείτε να ακούτε ραδιόφωνο να παρακολουθείτε τηλεοπτικές εκπομπές και να έχετε πρόσβαση στίς τελευταίες ταινίες στο διαδίκτυο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα PC  με Windows και μία σύνδεση στο ιnternet. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για κάρτα τηλεόρασης στο PC σας διότι τα τηλεοπτικά κανάλια παρέχονται μέσω της σύνδεσης σας στο Διαδίκτυο. Ίσως η καλύτερη δωρεάν τηλεόραση και ραδιόφωνο στο internet που υπάρχει έως τώρα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε χιλιάδες κανάλια τηλεόρασης και ραδιοφώνου αλλά και πρόσφατες ταινίες!

Τηλεοπτικά κανάλια  συμπεριλαμβανομένων ταινιών για  παιδιά, νέα, γενικά τηλεόραση, μουσικά βίντεο, κ.λπ. Σας περιμένει μία μεγάλη  ποικιλία από  Radio κανάλια με ποπ, τζαζ, κλασική κλπ. Μπορείτε ακόμη να γράψετε μουσική από το ραδιόφωνο και από τα MTV κανάλια σε αρχεία MP3, ώστε να μπορείτε να τα απολαύσετε στο αγαπημένο σας MP3 player.

Ακόμη μπορείτε να κάνετε εγγραφή των αγαπημένων σας σας τηλεοπτικών εκπομπών σε asf μορφή βίντεο. Διαθέτει μηχανές αναζήτησης ενηλίκων βίντεο (χιλιάδες βίντεο). Ακόμη διαθέτει Flash μηχανή αναζήτησης για παιχνίδια (χιλιάδες παιχνίδια),και τέλος μπορείτε να ορίσετε κωδικό πρόσβασης για να εμποδίσετε την προβολή ταινιών ακατάλληλο περιεχόμενο. 


Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα: Windows

Download - Readon TV Movie Radio Player 7.6.0.0

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.