Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Με το καλημέρα 150GB Δωρεάν Online αποθηκευτικό χώρο. Θέλετε;


Θέλετε να έχετε με 3 κινήσεις 150 GB δωρεάν online αποθηκευτικό χώρο; Η απάντηση φυσικά είναι και ποιος δεν θέλει τέτοια προσφορά! Λοιπόν ας πάμε κατευθείαν στο ψητό.
Σας παρουσιάζουμε 3 Online υπηρεσίες, που η κάθε μία από αυτές σας δίνει εντελώς δωρεάν 50 gb αποθηκευτικό χώρο! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:


Box.com
Η εταιρία αυτή κανονικά δίνει 5gb αποθηκευτικό χώρο αλλά για κάποιους χρήστες που έχουν dell υπολογιστές έκανε δωρεάν προσφορά για 50GB. Δεν ξέρω γιατί αλλά οποιοσδήποτε κάνει εγγραφή μπορεί να αποκτήσει αυτή την προσφορά!! Ακολουθήστε το Συγκεκριμένο λινκ που σας δίνω και εγγραφείτε για να αποκτήσετε αυτή την προσφορά: Προσφορά 50GB αποθηκευτικός χώρος από την box.com - απαιτείται δωρεάν εγγραφή.

mega.co.nz
Η εταιρία MEGA σας προσφέρει και αυτή χωρίς πολλα λόγια 50 GB online αποθηκευτικό χώρο. Αρκεί να κάνετε αμέσως τώρα εγγραφή από το link που σας δίνουμε: Προσφορά 50GB αποθηκευτικός χώρος από την mega.co.nz - απαιτείται δωρεάν εγγραφή.


adrive.com
Ακόμα μία γενναιόδωρη εταιρία, η Adrive σας προσφέρει με το καλημέρα και ως free users 50 GB αποθηκευτικό χώρο απλά με μία δωρεάν εγγραφή! Ακολουθήστε το λινκ που σας δίνουμε: Προσφορά 50 GB αποθηκευτικού χώρου από το adrive.com - απαιτείται δωρεάν εγγραφή.

Σημαντικό: Οι εταιρίες Box.com και Adrive.com σας δίνουν την δυνατότητα να ανεβάζετε και να διαχειρίζεστε τα αρχεία σας μέσα από συσκευές android και iOS, πράγμα που δεν εντοπίσαμε ακόμα στην MEGA.

Επίσης, να σας θυμίσουμε ότι η αποθήκευση σημαντικών σας αρχείων με την μέθοδο Cloud storage θεωρείται ποιο ασφαλής από τον κλασικό τρόπο αποθήκευσης σε σκληρό δίσκο του υπολογιστή μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.