Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Μάνατζερ Ελληνικού πρωταθλήματος - Ελληνικό παιχνίδι μάνατζερ ποδοσφαίρου


 


Μόλις ξεθάψαμε ένα πετυχημένο στην εποχή του ελληνικό παιχνίδι μάνατζερ ποδοσφαίρου του 1994!!! Ο Έλληνας δημιουργός του, Παναγιώτης Τριανταφύλλου, έφτιαξε αυτό το παιχνίδι που αποτελείτε από τις τρεις πρώτες κατηγορίες (Α, Β και Γ Εθνική).

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να γίνεις ένας πετυχημένος Προπονητής ξεκινώντας το παιχνίδι με ομάδα απο την 3η κατηγορία για να φτάσεις όσο ποιο ψηλά μπορείς. Από αυτή την κατηγορία προσπαθείς να φτιάξεις μια φήμη έτσι ώστε να ενδιαφερθούν για σένα και άλλες ομάδες! Έτσι όταν το συμβόλαιό σου τελειώσει μπορεί να σε ζητήσουν από άλλη ομάδα ή και να συνεχίσεις στην ίδια.

Υπάρχουν και άλλες ωραίες εκπλήξεις μέσα στο παιχνίδι, όπως μπορείς να παίξεις ΠΡΟΠΟ, Ιππόδρομο και να τζογάρεις  υπέρ της ομάδας σου!! Υπάρχει ένα εύχρηστο Manual του παιχνιδιού που θα σας λύσει κάθε απορία!

Σημαντικό: Σε αυτή την έκδοση δεν μπορείτε να κάνετε save το παιχνίδι! Προσπάθησα να βρω τον δημιουργό του παιχνιδιού αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Αν έχετε κάποιες πληροφορίες περί εκδόσεως που μπορούμε να κάνουμε save θα ήταν ευχάριστο να το μοιραστείτε μαζί μας.

Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 122 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 95 / 98 / 2000 / XP / Δεν είναι δοκιμασμένο σε 7άρια ή Vista (μπορεί και να παίζει)


Κατέβασέ το  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.