Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Cheat Engine







Το Cheat Engine είναι ένα open source εργαλείο φτιαγμένο για να σας βοηθήσει να αλλάξετε το επίπεδο δυσκολίας σε διάφορα παιχνίδια. Αν πιστεύετε πως ένα παιχνίδι 100hp είναι πολύ απλό, μπορείτε να το αλλάξετε στο μέγιστο 1hp, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Επίσης, περιλαμβάνει χρήσιμα εργαλεία που θα σας επιτρέψουν να ανιχνεύσετε και να εξαλείψετε σφάλματα από παιχνίδια, αλλά και σε άλλες στάνταρτ εφαρμογές.
Το Cheat Engine περιλαμβάνει ένα σκάνερ μνήμης για να εξετάζει γρήγορα τις μεταβλητές που αξιοποιούνται στο παιχνίδι και σας επιτρέπει να τις αλλάξετε. Ακόμα, περιλαμβάνει ένα συμβολομεταφραστή, έναν αντίστροφο συμβολομεταφραστή, ένα debugger, ένα speedhack, ένα δημιουργό εξάσκησης αλλά και απευθείας 3D χειρισμό και εργαλεία επιθεώρησης συστήματος.
Το Cheat Engine προτείνει στους νέους χρήστες να ασχοληθούν με τα tutorial, που συνοδεύουν την εφαρμογή. Τα πρώτα πέντε βήματα μιλούν για τη βασική χρήση του προγράμματος. Έτσι θα είστε σίγουροι πως δεν θα χαθείτε στην προσπάθειά σας να χειριστείτε το πρόγραμμα όταν ξεκινήσετε να το χρησιμοποιείτε.

Το Cheat Engine είναι ελεγμένο για Ιούς και Spyware

yes

Λειτουργικά Συστήματα που υποστηρίζονται Cheat Engine

Windows Vista, Windows Vista, Windows 7, Windows, Windows XP

Σχετικά tags με Cheat Engine

cheat engine  cheat engine 6.1  cheat engine 6.2  cheatengine  cheat engine free download for xp greek  cheat engine τι κανει  πως δ υλευει τ cheat engine 6.2  11vs11 cheat engine  cheat engine 6.2 greek  elliniko cheat engine 

Download

Cheat Engine 6.2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.