Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Retouch Pilot Lite

Όλοι έχουμε στο σπίτι μας κάποια φωτογραφία παλιά ή φωτογραφίες που έχουν υποστεί κάποιες μικροαλλοιώσεις από το χρόνο. Και όμως πολλές από αυτές τις ατέλειες μπορούν να διορθωθούν απλά και γρήγορα αν διαθέτουμε φυσικά το κατάλληλο εργαλείο για το σκοπό αυτό. Βέβαια μπορείτε να καθαρίσετε τις φωτογραφίες σας με οποιαδήποτε σχεδόν απλό πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, αλλά αυτό θέλει περισσότερο χρόνο  και κάποιες επιπλέον γνώσεις.
Το Retouch Pilot Lite έιναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που πληρεί τα κριτήρια της απλότητας και της άμεσης παρέμβασης στις φωτογραφίες μας  και που  φυσικά θα μας βοηθήσει  να διορθώσουμε μικρές ή μεγάλες  ατέλειες  όπως για παράδειγμα γρατσουνιές, κηλίδες,χαρακιές κ.λ.π.
Το πρόγραμμα έχει μια πολύ λίγα εργαλεία επεξεργασίας όπως η αλλαγή μεγέθους, περικοπή, περιστροφή, flip κ.λ.π, όμως το πιο ενδιαφέρον και δυνατό σημείο τους είναι το scratch eraser, επιλέξτε το και μετακινήστε το ποντίκι σας πάνω από το προβληματικό σημείο της φωτογραφίας, σύρτε το πάνω στα προβληματικά σημεία που θα πρέπει λογικά αμέσως να εξαφανίζονται. Φυσικά η επιτυχία της διόρθωσης εξαρτάται από την γενικότερη ποιότητα της φωτογραφία, και το μέγεθος της βλάβης αλλά και από την δεξιοτεχνία σας.
 
Επίσημη Ιστοσελίδα : colorpilot.com
Λειτουργικό Σύστημα: Win 8, Win 7,Vista, XP

 Retouch Pilot Lite

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.